Felsőoktatás
Felsőoktatás | Archívum | Ásványkincs.hu
A Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara az idén is kínál nemzetközi földtudományi kurzusokat,
Két oxfordi geológus hallgató dolgozik Tokaj hegységi érckutatási témán a Miskolci Egyetem oktatóinak segítségével
Novembe 18-án igen tartalmas műhelytalálkozó zajlott a Földrajz-Térinformatikai Intézet szervezésében a Miskolci Egyetemen.
Nagyszerű nemzetközi eseménynek adott helyt a Miskolci Egyetem, az Egyetemi Nyersanyag Napok sorozat keretében, a délutáni programok előtt a kávészünetben foglaltam össze ezeket az információkat.
jól sikerült az első, azaz minden rosszban van valami jó…
Hogy működjön közöttünk a kémia –
Az EIT RM tavalyi pályázatán nyert a Miskolci Egyetem GTK Proskill három éves futamidejű projektje
Ha akarsz egyszerre három nemzetközi mérnöki diplomát.
Magyar BSc – osztrák MSc olajmérnök egy német cég északi-tengeri tengeri platformján.
A földtudományi iskolákat mostanában nem a forrásbőség jellemzi. Ez alól egy kivétel van, ahol a magyar tudomány bőkezű mecénása, a Magyar Nemzeti Bank támogatja a kutatásokat.
MSc in Petroleum Geoengineering – Szénhidrogénkutató Földtudományi Mérnök mesterszak
A mobil okostelefonunk mindig kéznél van. Feri a legjobb szakmai alkalmazásokat tesztelte és javasolja az okostelefonodra.
Műhelytalálkozó Telkibányán – 2017. május 14-18.
A miskolci holdjáró felvételei kísérőnk felszínének félgömbszerű kitüremkedéseiről.
Az Ifjú Szakemberek Ankétja hagyományosan a földtani-geofizikai tudományok és szakmák legnagyobb elismertségű ifjúsági versenye, amelyen az egyetemi hallgatók mellett ifjú ipari szakemberek is nagy számban részt vesznek.
Első ízben fordul elő, hogy magyarországi diákcsapat nyerje az összes kontinensre kiterjedő vetélkedő európai selejtezőjét.
Az AAPG (American Association of Petroleum Geologists) a kőolajföldtannal foglalkozó szakemberek több mint 100 országot átfogó világszervezete.
Az ásványelőkészítési technológia hazai vezéregyénisége az idén ünnepelte 70. születésnapját.
A Miskolci Egyetem végzett vizsgálatokat az egyik mélyfúrás (BAF-2) mintáin, keresve a reduktív zónákhoz kapcsolódó szulfid ércásványokat.
Számos szakirányban és szinten szereztek oklevelet és diplomát a Miskolcon a Műszaki Földtudományi Karon 2016-ban a hallgatók.
Kutass tovább a Felsőoktatás rovat tartalmai között

Ezen eszköztár segítségével dátum, kategória, és cimke alapján is szűrést végezhet a Felsőoktatás rovatban található tartalmakra vonatkozóan. Amennyiben általánosan tartalmi oldalak között keres a fejlécben található kereső eszköz lehet segítségére.

Dátum
Kategóriák
Cimke felhő