Geoleaks
GeoLeaks | Archívum | Ásványkincs.hu
De nem kamu ám, hanem valódi…
Kevesen mondhatják el magukról, hogy egy ázsiai országban negyven év időtávban féltucat hosszú kintlét nyomán szereztek mindennapos tapasztalatot. Dr. Csongrádi Jenő geológus ezen kevesek egyike.
Portálunk szerkesztője, dr. Földessy János egyetemi tanár beszélt az aranytermelésről annak kapcsán, hogy a témáról egy népszerű sorozat újraindul 2017. január 12-én a Discovery-n.
Az alábbiakban egy folyamatosan frissülő, elég széles körben használható applikációt mutatunk be.
A kiszivárogtatásra kerülő dokumentum az illetékes minisztérium illetékes főosztályán született.
Az ALUTERV-FKI valaha az ország korszerű bányászati-kohászati fejlesztési központja volt. Az 1981-ben készült jelentésük egyes hazai bauxitok ritkaföldfém áttekintő mintázási eredményeit közli.
1979-ben készült az itt közzétett letölthető jelentés, melyben a szerzők a kovaföld kutatásokkal kapcsolatosan gyűjtött mintákban észlelt anomálisan magas lítium tartalomra hívták fel a figyelmet.
Kritikus fontosságú elem lett a germánium, amely számos elektronikai eszközünk elengedhetetlen összetevője. Tekintse meg a borsodi szenek germánium tartalmának elemzéseit.
Kutass tovább a Geoleaks rovat tartalmai között

Ezen eszköztár segítségével dátum, kategória, és cimke alapján is szűrést végezhet a Geoleaks rovatban található tartalmakra vonatkozóan. Amennyiben általánosan tartalmi oldalak között keres a fejlécben található kereső eszköz lehet segítségére.

Dátum
Kategóriák
Cimke felhő