Középiskolások
Középiskolások | Archívum | Ásványkincs.hu
Nagyszerű középiskolás konferencián vehettek részt az érdeklődők a Miskolci Egyetem Online konferenciatermében november 25-én.
Az alábbi írást egy lelkes gimnazistától kaptam, Herman Ottó Gimi, MIskolc
BESZÁMOLÓ A 13. KÖZÉPISKOLÁS FÖLDTUDOMÁNYI DIÁKKONFERENCIÁRÓL
Az alábbi linken elérhető XIII. Országos Középiskolai Földtudományi Diákkonferenciát ajánlom a figyelmetekbe.
Pécsi és szekszárdi középiskola is csatlakozott az RM@Schools programhoz.
Az RM@Schools – Nyersanyagok és iskolák  az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet) egyik ásványi nyersanyagokkal foglalkozó oktatási programja.
Interjú jelent meg dr. Gombkötő Imrével, az EIT RawMaterials Eastern CLC Education Officer-ével a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar honlapján.
A szavazás az interneten zajlik a programok honlapján, illetve facebook oldalukon, október 15-ig.
Vágd ki, ragaszd össze és megérted…
A mobil okostelefonunk mindig kéznél van. Számos app született a földtan világából erre az eszközre. Móricz Ferenc, a Miskolci Egyetem Ásványtani és Földtani Intézete tanársegédje ki is próbálta a javát, és a legjobbakat ajánlja ebben a sorozatban nektek használatra. (Néha egy két ingyenes asztali gépes program is be fog csúszni. Vigyázz, ki ne hagyj egyet se, minden héten újdonsággal szolgálunk.
Vágd ki, ragaszd össze és megérted…
A Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara a Magyarhoni Földtani Társulat Oktatási és Közművelődési Szakosztályával együttműködésben idén már tízedik alkalommal rendezte meg az Országos Középiskolai Földtudományi Diákkonferenciát 2017. március 10-11-én.
Mérnöknő a szénfronton három diplomával: Bári Enikő
Geográfus, őslénytan tudós, stratégiai igazgató – minden egy személyben: Dr. Kertész Botond
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván az asvanykincs.hu szerkesztő csapata
Ha érdekelne, hogy mik azok a müonok és hogyan slisszannak át üregeken és kőzeteken, feltétlenül menj el az előadónapra november 16-án Budapesten.
Ismét szavazhatsz, hogy mi legyen az év nyersanyaga – zeolit, andezit, mészkő, vagy kvarchomok?
Magyarországon is bemutatják a héten a Deepwater Horizon tengeri fúrótorony katasztrófájáról készült hollywoodi mozifilmet.
Mi, öreg geológus és geofizikus rókák, sokszor üdvözlünk a tanév kezdetén, és reméljük, hogy a földtudományok meg fogják ragadni a képzeletedet.
Kutass tovább a Középiskolások rovat tartalmai között

Ezen eszköztár segítségével dátum, kategória, és cimke alapján is szűrést végezhet a Középiskolások rovatban található tartalmakra vonatkozóan. Amennyiben általánosan tartalmi oldalak között keres a fejlécben található kereső eszköz lehet segítségére.

Dátum
Kategóriák
Cimke felhő