Felsőoktatás
FÖLDESSY RÖVIDKURZUS – NYERSANYAGKUTATÁS ONLINE
2020. március 20.
Földessy János
 • jól sikerült az első, azaz minden rosszban van valami jó…

  Már mindenki hallhatta, hogy az egyetemek távoktatási módszerrel működhetnek tovább a koronavírus eltüntéig. Nos, ez egyúttal arra is lehetőséget ad, hogy

   

  SZERETETTEL MEGHÍVOK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT A JÖVŐ KEDD (03-31)  DÉLELŐTT 10-12 KÖZÖTTI – MINTAVÉTELEK, ELEMZÉSI MÓDSZEREK –  ELŐADÁSOMRA.

   

  Az előadás alapszakos (BSc hallgatóknak szól), bizonyos előzetes földtani tájékozottságot feltételez, de remélem külső érdeklődők számára is élvezetes lehet.

  A jövő keddi téma a geokémia alkalmazása lesz a nyersanyag kutatási ipari munkában, ez az egyik leggyakrabban alkalmazott előzetes kutatási módszer igéretes földtani környezetű dúsulások keresésére.

  A virtuális tanteremben 150 hely van, abből 20 helyre van szükségem a hallgatóimnak a többi elfoglalható. Pénzbe nem kerül a feliratkozás, a software interaktív részvételt tesz lehetővé, az előadásom ppt anyaga a képernyődre kerül s onnan akár letölthető, ha érdekel.

  Ahogy elnézem a helyzetet, sajnos nem ez lesz az utolsó, akár beírhatjátok a naptárba a következő néhány hét keddjének hasonló időpontjait is.

  Az alábbi címet a keresőbe beírva érheted el az előadást, a következő március 31-én lesz, 10 és 12 között, és mintavételről, kémiai elemzésekről lesz szó :

   

  https://global.gotomeeting.com/join/622803909

   

  New to GoToMeeting? Get the app now and be ready when your first meeting starts: https://global.gotomeeting.com/install/622803909

   

   

  Megosztás