Megújulás
Közreműködők kerestetnek új arculatunkhoz
2019. április 08.
Földessy János
 • Kedves olvasók és látogatók,

  Az asvanykincs.hu portál az utóbbi időben egy kissé leült. Ennek oka az, hogy egyszemélyi szerkesztőként kissé lendületet vesztettem visszacsatolások hiányában. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez a weboldal szakmailag fontos szerepet tölthetne be, a földtudományok közérthető nyelvre fordításában, nyersanyag-és energia kincsünk hasznosításának hangsúlyozásában.

   

  Most ezért átkapcsolok béta verzióra, és kérem, hogy legyetek a társfejlesztőim. Nyissunk egy vitát a Facebookon hogy mik lennének a legalkalmasabb hordozóeszközök ennek az üzenetnek az átvitelében, mi az ami hiányzik az asvanykincs.hu-ról, és főleg abban, hogy van-e köztetek olyan, aki tudna segíteni is a hírek szerzésében, megírásában, a portál küllemének javításában.

   

  Folyamatosan várom javaslataitokat és segítségeteket, a facebook-on, vagy közvetlenül emailben Földessy János foldfj@uni-miskolc.hu címen. Az a tervem, hogy június végéig átvisszük az esetleges változtatásokat, és a második félévtől próbálkozunk – immár megújult arculattal – továbbra is az olvasóink kedvencei maradni.

  Megosztás