Események
Földtudományi Forgatag

Összefoglaló az eseményről itt fog megjelenni miután az esemény lezajlott. Addig is, kalandra fel, fedezzen fel más tartalmakat az ajánló segítségével vagy ossza meg ezt az eseményt másokkal is a Megosztás felirat alatt található eszközök segítségével.

A forgatagon bemutatkoznak földtudományi kutatással foglalkozó intézményeink, a Földtudományi Civil Szervezetek Közössége (FÖCIK), felsőoktatási intézményeink, vállalatok.

Megismerkedhettek ásványkincseinkkel, a klímaváltozás nyomaival a kőzetekben, a földtani veszélyforrásokkal, a Földet vizsgáló geofizikusok különleges eszközeivel, a szénhidrogén kutatás érdekességeivel. Ismeretterjesztő előadások, és filmvetítések folyamatosan várják az érdeklődőket.
Nemzeti parkjaink és geoparkjaink hazánk legszebb felkereshető földtani látványosságait mutatják be, és geotúra ajánlatokkal várják az érdeklődőket.

A legkisebbeket a geojátszóház várja. Évmilliók története ősmaradványok, ásványok, kőzetek képében megfoghatóan, kézközelben. Kedvezményes ásvány-, kőzet és könyvvásár!

További részletek innen tölthetők le.

Kicsi, s nagyok is egyaránt megtalálják az elfoglaltságot

Kicsi, s nagyok is egyaránt megtalálják az elfoglaltságot

Megosztás